Do zgjedhim kush trajtohet i pari, zonja-Manastirliut:Na trembi, pensionistët po u sëmurën do vdesin

30 Tetor, 09:57

Në emisionin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv me drejtues gazetarin Andi Kapxhiu një zonjë ishte shumë e frikësuar për një deklaratë të ministres së Shëndetësisë. Manastirliu tha në Kuvend dje se nëse do ketë mbingarkesë do përzgjidhet kush trajtohet i pari. Telefonuesja e trembur tha: “Kjo do të thotë se ne pensionistët po u sëmurëm do vdesim se nuk do na kapin me dorë fare”. Ndiqeni shqetësimin e saj.

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha