Dollari dhe Euro humbasin pikë ndaj Lekut, Banka e Shqipërisë: Luhatjet në kurs, efekt sezonal

6 Gusht, 20:06

Ditët kur monedhat e huaja arritën shkëlqimin e tyre tashmë kanë përfunduar. Efektet sezonale kanë nisur të kenë ndikim në kursin e këmbimit.

Nga 136 lekë që u këmbye një euro në fillim të pandemisë në muajin mars, tashmë ajo ka zbritur në nivelin e përvitshëm dhe këmbehet me 123 lekë.  Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë që nga data 20 korrik e deri më tani euro ka humbur rreth 1 pikë.

Kategori të tjera