DRAFTI/ Amnisti fiskale e penale për pasurinë e emigrantëve, rezidentëve, bizneseve e shtetasve të huaj që janë tatimpagues në Shqipëri

24 Qershor, 16:01

Të gjitha pasuritë e padeklaruara para apo pasuri të paluajtshme do të mund të deklarohen, pas hyrjes në fuqi të amnistisë fiskale. Drafti i ri për amnistinë fiskale dhe penale për deklarimin vullnetar të pasurisë është hedhur për konsultim, dhe nga i cili do të përfitojnë emigrantët, rezidentët, bizneset dhe shtetasit e huaj që janë tatimpagues në Shqipëri. Nuk do të përfitojnë zyrtarët, politikanët, personat me precedentë penale, të dënuarit etj.

  Kategori të tjera

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha