Drejtësia e re merr pushimet verore, dosjet shtohen ne sekretari

1 Gusht, 16:41

TIRANË- Drejtësia e re merr pushimet verore, ndërsa stoku i dosjeve vazhdon të rritet dhe qytetarët mbeten në pritje të drejtësisë. Mbledhjet e fundit për Këshillin e Lartë Gjyqësor i cili do duhej të kishte përzgjedhur kohë më parë gjyqtarët e lartë u mbajt përgjatë javës që lamë pas, ndërsa pritet që ata t'i rikthehen normalitet në vjeshtë përgjatë muajit shtator.

E njëjta situatë edhe me KLP e cila në mbledhjen e saj të fundit në korrik emëroi kreun e byrosë kombëtare të hetimit, Aida Hajnaj. I vetmi institucion që ka zgjedhur të punojë edhe javën e parë të gushtit është shkalla e parë e Vettingut e cila deri më 6 gusht ka planifikuar seanca, ndërsa KPA Kolegji i Posaçëm i Apelimit jo.

Kategori të tjera