Drejtoresha e Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor pozitive me COVID-19

28 Mars, 12:46

Mirela Cami Drejtoresha e Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor ka rezultuar pozitive me COVID-19. Ajo është vetëizoluar dhe po punon nga shtëpia, bëri të ditur doktoreshë Silva Bino.

Kategori të tjera