Duartrokitja e fundit për aktorin e mirënjohur Xhevdet Ferri, miq dhe familjarë i jap lamtumirën në një formë të veçantë

17 Janar, 15:16

Mes duartrokitjesh për veprat e mëdha që la pas i është dhënë lamtumira e fundit aktorit të mirënjohur Xhevdet Ferri. Të mbledhur rreth banesës së fundit, ata kanë zgjedhur një mënyrë të veçantë për të përshëndetur për herë të fundit veprën e madhe që la pas ikona e kinematografisë shqiptare.

  •  

Kategori të tjera