Duhet të dilni në komision por u mbyllën? Rama sqaron çfarë ndodh me ata që marrin KEMP

31 Mars, 21:54

Kryeministri Edi Rama sqaroi se të gjithë ata që marrin KEMP dhe në këtë periudhë që gjithçka është mbyllur kishin datën për të dalë para komisionit do të vijojnë që të marrin pagesën normalisht. "Të gjithë ata që nuk mund të paraqiten në komision se nuk funksionojnë do të vijojnë të marrin pagesën e paaftësisë" tha Rama.

Kategori të tjera