Dy laboratorë të tjerë në QSUT dhe tek Sanatoriumi për analizën COVID - Ende pa vendim për spitalet private

28 Mars, 12:51

Dokroreshë Silva Bino tha se përveç laboratorit në Institutin e Shëndetit Publik, do të shihet mundësia edhe për dy laboratorë të tjerë në QSUT dhe tek "Shefqet Ndroqi" (Spitali i Sanatoriumit) për të bërë analizat që identifikojnë COVID-19. Ajo nuk dha një përgjigje se sa është kostoja e testimit. Ndërkohë Silva Bino tha se ende nuk ka një vendim nëse edhe spitalet private do të bëhen pjesë e këtij shërbimi.

Kategori të tjera