Dyfishohet numri i gjobave për kalimtarët, 278 të ndëshkuar për 24 orë

23 Mars, 17:38

TIRANË- Këmbësorët vijojnë të jenë të pabindur në zbatimin e orareve kufizuese të vendosura nga qeveria çka solli dyfishim të numrit të gjobave nga 154 që u ndërmorën një ditë më parë, me 278 të ndërmarra 24 orët e fundit në kuadër të urdhrit të ndalim qarkullimit me qëllim parandalimin e Covid-19. Ata u gjobitën me 10.000 lekë siç e parashikon dhe akti normative.

Kategori të tjera