E dëmtoi tërmeti, shembet godina e parë në Qytet Studenti

8 Dhjetor 2019, 12:36 | Përditesimi i fundit: 2019-12-08 12:51:20

Shembet në Qytet Studenti godina nr. 15 e cila banohej nga familjarë prej shumë vitesh dhe jo studentë, ndërsa tërmeti i 26 Nëntorit e nxori të pabanueshme si pasojë e dëmeve të shumta. Pasi familjarët nxorën të gjitha orenditë jashtë, fadroma nisi shembjen e godinës. Ndërkohë që në Qytet Studenti do të shemben edhe dy godina të tjera.

Kategori të tjera