E shembi tërmeti, ringrihet kulla C e Kalasë së Durrësit

30 Qershor, 22:14

Ka përfunduar rindërtimi i Kullës C në kalanë e Durrësit, e dëmtuar nga tërmeti i 26 nëntorit 2019. Restauratorëve iu desh dy vite punë për të rikthyer në gjendjen fillestare veprën monument, me një fond prej 350 mijë dollarë të financuar nga SHBA dhe Suedia

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha