E tërhiqte nga flokët dhe e ushqente me dhunë, kapen në kamera abuzimet e infermieres ndaj të moshuarës në Britaninë e Madhe

24 Janar, 16:03

Jenny Dady, 29 vjeç, duhej të kujdesej për 69-vjeçaren Liz Youngs, e cila ishte e paralizuar, por pamjet në videon e publikuar tregojnë krejtësisht të kundërtën. “Kujdestarja”, tërheq nga flokët të moshuarën dhe në disa momente edhe nga hunda dhe i jep për të ngrënë pa dëshirën e saj.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha