Ekskluzive/ Report Tv në 'fshatin e krimit Zgjedhor'! Flasin të akuzuarit për dosjen '339': Po u faktuan do var veten!

31 Korrik, 18:50

250 shtëpitë e fshatit Rubjek mes Tiranës e Gjirit të Lalzit prej 4 ditësh jetojnë mes lajmeve për manipulimin e zgjedhjeve të 2017, urdhër arresteve për të vdekurit që firmosi SPAK dhe versionit të tyre se e vërteta është krejt ndryshe. Në një rrëfim ekskluziv për Report Tv e veja e Besim Bregut bën përgjegjëse policinë që lejoi të votohej ditën e zgjedhjeve nga persona disa herë. Ndërsa i akzuari se votoi 23 herë për emigrantët jashtë vendit Armelin Zela thotë se në ato zgjedhje ka votuar vetëm për veten e tij.

Kategori të tjera