Ekspozohet në muzeun e Fierit lundra prej pishe e vitit 1872

23 Qershor, 21:19

Një varkë unike ndërtuar me dru pishe rreth 150 vjet më parë, kur më shumë se gjysma e territorit të vendit tonë ishte kënetë, dhe që shërbente për transportin e mallrave dhe të njerëzve në zonën e Myzeqësë dhe të Semanit, është ekspozuar në në pavionin e etnografisë në muzeun e Fierit.  

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha