Ekzekutimi i mafiozit që tronditi Malin e Zi, vrasësi la në vendngjarje gjurmët e gishtërinjve dhe ADN-në

21 Qershor, 16:53

Policia e Malit të Zi ka arritur të ndërtojë profilin e vrasësit të mafiozit Shakovic në Budva, përmes gjurmëve të AND-së që ekzekutori la pasi u përplas nga një taksi gjatë tentativës për tu larguar.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha