Emigranti i ASHPËR në emision: Në Shqipëri kanë ngelur të poshtërit dhe ORDINERËT

7 Gusht, 10:26

Prej 20 vitesh jeton jashtë Shqipërisë ndërsa mëngjesin e sotëm u bë pjesë e programit “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv. Një zotëri u tregua shumë i ashpër gjatë diskutimit në studio me gazetarin Andi Kapxhiu duke thënë se në Shqipëri kanë ngelur vetëm ordinerët dhe njerëzit e poshtër.

Programe të tjera

Shiko të gjitha