Familja e kishte denoncuar të humbur! Gjendet 18-vjeçarja: Jam në Durrës... dhe shtatzënë

8 Nëntor 2019, 18:59

PA GJURME- 'Kam frikë se lajmëron policinë'/ Familja e kishte denoncuar të humbur! Gjendet gjatë emisionit Pa Gjurme18-vjeçarja Rozaldina Nasufi : Jam në Durrës... dhe shtatzënë. Menjëhere pas lajmit stafi i emisionit është nisur drejt Durrëit.

Kategori të tjera