Fëmijët e jetimores shanse për t’u kthyer në familje! 25 familje në Korçë e Vlorë trajtim për të rimarrë fëmijën

5 Korrik, 20:46

Për herë në të parë në vendin tonë një Shërbim i posaçëm po trajnon familje që kanë braktisur fëmijët në jetimore, me qellim për t’i rimarrë ato. Aktualisht bazuar në projektin pilot, po trajnohen 25 raste të jetimores së Vlorës dhe të Korçës

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha