Festat e nëntorit, Korça mbushet me pushues, bujtinat dhe hotelet plot! Vizitorët sfidojnë pandeminë: Respektojmë rregullat

29 Nëntor 2020, 14:09
  1. Festat e nëntorit e kanë gjetur Korçën plot me turistë e vizitorë nga vendi por edhe rajoni. Sipas Bashkisë së këtij qyteti, të gjitha hotelet dhe bujtinat janë pothuajse plot, teksa aktivitetet për festën e çlirimit të vendit janë të kufizuara për shkak të pandemisë COVID-19.

Kategori të tjera