Fier zjarr në ullishte, flakët rrezikojnë disa banesa

17 Gusht 2019, 14:06

FIER-Në fshatin Jeta e Re ka rënë zjarr nga djegia e mbetjeve urbane. Në fillim janë djegur disa metra mbetje urbane, por më pas zjarri ka përfshirë një plantacion ullinjsh. zjarri është vendosur në dy anët e rrugës së fshatit duke krijuar mbulimin e zonës nga tymi.

Në fsht janë djegur disa hektarë ullishte dhe rrezikohen  banesat afër vatrave të zjarrit. Zjarrfikësit  po mundohen te sigurojne jeten e banoreve dhe të shuajnë flakët e zjarrit, pasi  gjendja është bërë alarmante.

Kategori të tjera