Firmoset live marrëveshja politike mes PS dhe opozitës parlamentare

21 Korrik, 20:15

Përfundon mbledhja e Kryeministrit Edi Rama me kryetarët e opozitës  parlamentare në Kryesinë e Kuvendit.  Palët flasin në një konferencë për mediat ku u bë dhe firmosja live e marrëveshjes politike të arritur për votimin e paktit të 5 qershorit dhe hapjes së listave.

Kategori të tjera