Fqinji për Report Tv: Aneta Rama ishte zonjë e rrallë, para një muaji e takova për herë të fundit...

1 Gusht 2020, 11:06

Serian Musta, pronari i bulmetoreje në rrugën 'Muhamet Gjollesha' fqinj me Aneta Ramën, tregon në një intervistë për Report Tv se nëna e kryeministrit ishte një grua e rrallë. Ai kujton takimin e fundit para një muaji dhe thotë se daljet kohët e fundit ishin rralluar për shkak të problemeve me shëndetin.

Kategori të tjera