Frika nga virusi kinez, procedura që ndiqet për kontrollin në Rinas

25 Janar, 14:38

Edhe pse Shqipëria është një vend me risk të vogël për t’u prekur nga virusi kinez,  prej disa ditësh në aeroportin e Rinasit janë marrë të gjitha masat për të identifikuar personat që vijnë nga vendet aziatike, e që mund të jenë infektuar nga ky virus.

Kinezët, turistë të huaj por edhe shqiptarë, menjëherë sapo mbërrijnë në aeroportin e Rinasit e paraqiten pranë punonjësve të policisë të kufirit dhe migracionit, këta të fundit i pyesin nga vendi  i origjinës që ata vijnë e jo nga aeroporti që nisen.

Kategori të tjera