'Furnizimi vijon normalisht, asnjë pengesë për mallrat ushqimorë.' Drejtori i doganave: Shkëmbime edhe me Greqinë e Italinë

26 Mars, 17:56

'Importi dhe eksporti vijojnë normalisht.' Situata e krijuar nga koronavirusi që solli edhe mbylljen e kufijnve ngriti pikëpyetje përsa i përket lëvizjes së mallrave me shtetet e e tjera, por nëpërmjet një deklarate Drejtori i Përgjithshëm i Doganave, Gjon Bardhi, siguron se nuk ka vend për këtë çështje. Sipas tij Shërbimi Doganor Shqiptar është 24 orë në punë në të gjitha degët, veçanërisht ato kufitare për zbatimin e të gjithave procedurave operacionale.

Kategori të tjera