Gazetari i CNN arrestohet gjatë raportimit të protestave në SHBA për vdekjen e afrikano-amerikanit

29 Maj, 18:43

SHBA -Një gazetar i CNN u arrestua ndërsa po jepte një raport të drejtpërdrejtë televiziv në mëngjes në Minneapolis dhe më pas u la i lirë rreth një orë më vonë. Policia e Shtetit arrestoi korrespodentin e CNN, Omar Jimenez, operatorin dhe fotoreporterin e tij menjëherë pasi ai po raportonte drejtpërdrejt nga një rrugë në jug të qytetit. Policia tha se i kishin thënë ekuipazhit që të lëviznin, por ata nuk u bindën.

Kategori të tjera