Gazetari i monitoron autobusin: Ke dy pasagjerë pa maskë, fatorino: Hec o Yllo

5 Korrik, 14:00 | Përditesimi i fundit: 2020-07-05 14:05:00

Gjatë monitorimit nëse mbahen maskat apo jo në autobusë, gazetari Arsen Rusta i është afruar një linje ku ka vërejtur se dy persona nuk e mbanin atë. Kur pyeti fatorinon pse se nuk e kanë, ai nuk ka pranua të flasë duke thënë shkurt se 'mbahen' dhe ka kërkuar nisjen e autobusit.

Kategori të tjera