Gjata: Pa zbatuar rregulluat e pamundur liria me pikatore

6 Prill, 22:53

I pyetur mbi paralajmërimin e kryeministrit Rama për lirinë me pikatore, Gjata tha se "Fjalët e kryeministrit u reflektuan me një shkelje masive të rregullave dhe nëse nuk bëhen të ndërgjegjshëm se bëhet fjalë për jetën e tyre. Nëse nuk zbatojnë rregullat e distancimit social është gati e pamundur që të lirohet kjo situatë, pasi qytetarët duhet të zbatojnë edhe në praktikë rregullat. Ndoshta ka ardhur koha... në Lombardi e kishin bërë të detyrueshme daljen me maska. Ka një debat mes ekonomistëve dhe mjekëve, por nëse do ta lirojmë do të kemi humbur jetët dhe do të humbim ekonominë. Dje në Suedi ishte diskutuar vendosjen e masave" tha ai.

Kategori të tjera