Gjendet një breshkë 'gjigande' e ngordhur në brigjet e Vlorës

5 Qershor, 14:29

Një tjetër breshkë Kareta-Kareta është gjendur e ngordhur ditën e sotme në bregdetin e Vlorës.

Shkak është bërë ngrohja e ujrave që sjell breshkat në breg si dhe kushtet klimaterike. Kjo nuk është breshka e parë që gjendet në bregun e Vlorë, ku disa muaj më parë një tjetër breshkë Kareta-Kareta është gjetur e ngordhur.
 

Kategori të tjera