Gjermania vendos kufizime deri në 20 dhjetor, lehtësohen masat gjatë festave

26 Nëntor 2020, 15:32

Në përpjekje për të vënën nën kontroll pandeminë e shkaktuar nga Covid-19, kancelarja Angela Merkel dhe krerët e 16 landeve ranë dakord që të zgjasin masat kufizuese të paktën deri më 20 dhjetor dhe me shumë mundësi mund të vijojnë deri në janar.

Kategori të tjera