Gjesti i bukur i shqiptarëve ndaj tifozëve francezë (VIDEO)

17 Nëntor 2019, 18:51

Shqiptarët i karakterizon mikpritja dhe këtë e kanë treguar më së miri edhe në ndeshjen e sotme mes Shqipërisë dhe Francën. Një grup shqiptarësh u kanë kërkuar foto tifozëve francez, një gjest ky shumë i bukur nga ana e shqiptarëve të cilët dinë të bëjnë mjaft mirë diferencën...në stadium janë kundërshtarë, jashtë saj janë miq.
 

Kategori të tjera