Gjetja e trupit të Prengës dhe kapja e Altin Hajrit/ Voda: E mbyllim me sukses në një kohë të shkurtër

12 Shkurt, 22:59

Zv/ ministrja e Brendshme Rovena Voda u shpreh në Repolitix se beson shumë se në një kohë të shkurtër do të mbyllet me sukses operacioni për gjetjen e trupit të Jan Prengës dhe kapjen e Altin Hajrit që është një nga personat në kërkim.

"Nëse do të kishim gjë konkrete do të ishte bërë e ditur nga policia, por më vjen mirë që si rrëmbim u zbardh, tani mbetet për të vepruar për trupin, por do të shohim. Besoj se do të mbyllet me sukses në një kohë të shkurtër edhe gjetja e trupit edhe të kërkuarin" tha Voda.

Kategori të tjera