Gjirokastriti: Do mbush xhepat e mia po më zgjodhën deputet! Ja deputeti që dua!

24 Janar, 11:37

Nuk ka rëndësi së nga vjen deputeti, nuk ka rëndësi zona, por të jetë njeri sepse deputeti është figurë. Kështu u shpreh në emisionin e mëngjesit “Shtypi i ditës dhe ju” njëri prej telefonuesve duke nënvizuar se në Gjirokastër mund të shkojë edhe një deputet nga Tropoja, mjafton që ai të jetë njeri. Lidhur me akuzat që hidhen ndaj ligjvënësve ai habiti kur tha se edhe po të ishte vetë deputet do të mbushte njëherë xhepat e tij pastaj do mendonte për popullin.

Programe të tjera