Gjobitën deputetët që nuk mbanin maskë, qytetari iu drejtohet policëve: Ju lumtë dora

16 Tetor, 09:55

Shumë dakord me masat e marra dhe mbajtjen e maskës me detyrim edhe në ambientet e hapura ka qënë një zotëri që dha mendimin e tij në “ Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv. I moshuari kishte edhe një falenderim për efektivët e policisë që gjobitën dje deputetët që nuk mbanin maskë duke iu thënë: Ju lumtë dora.

r.k./Shqiptarja.com

Kategori të tjera