Gramshioti: Boll me politikë! Njerëzit të flasin për çmimet që rriten përditë!

26 Janar, 11:43 | Përditesimi i fundit: 2021-01-26 12:40:24

Duke folur në emisionin e mëngjesit “Shtypi i ditës dhe ju”, një prej telefonuesve u ndal tek situata ekonomike e vendit. Sipas tij ka një rritje të ndjeshme të cmimeve kryesisht të produkteve ushqimore. Ai solli një shqetësim që kishte konstatuar vetë në blerjen e vajit, ku për një javë cmimi ishte rritur me 50 lekë të reja. Ky popull të mos flasë për politikë, por të shikojë ekonominë e shtëpisë së vet dhe të mos duartrokasë asnjë politikan, u shpreh qytetari nga Gramshi.

Programe të tjera