Gripi i ri/Ja si është situata në Gjermani dhe në Europe me lidhje skype doktorat Dasho,Sallabanda

2 Prill, 23:01 | Përditesimi i fundit: 2020-04-02 23:03:14

Në lidhje me situatën në Spanjë, mjeku Sallabanda u shpreh se kurba është e sheshtë prej disa ditës , po kjo nuk tregon se po fillon rënia e saj. Mungesa e marrjes së masave në kohë bëri që të kemi një numër të lartë të viktimave dhe infektuarve.

Kategori të tjera