Gruaja tenton të hidhet nga pallati në Vlorë, burri e kap me shpejtësi dhe e shpëton

6 Gusht 2019, 18:42

Gruaja tenton të hidhet nga pallati në Vlorë, burri e kap me shpejtësi dhe e shpëton
 

Kategori të tjera