Habit telefonuesi: Të legalizohet shitblerja e votës, çmimi në ankand,minimumi 200 euro

23 Janar, 09:33

Në programin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv mëngjesin e sotëm u diskutua për fenomenin e shitblerjes së votës. Një zotëri habiti jo pak kur tha se shitblerja e votës duhet të legalizohet dhe çmimi të hidhet në ankand por minimumi të jetë 200 euro vota pasi politikanët i kanë kaq para.

Programe të tjera