Hidhen me këmbë e me duar, kërcimi epik i dy mjekeve kur shërohet pacienti i fundit me COVID

13 Gusht, 22:53

Koronavirus ka gjunjëzuar botën ku viktimat janë të pallogaritshme dhe tmerri e lodhja e tejskajshme e mjekëve është e dukshme në çdo imazh të tyre. Por ka dhe momente gëzimi e lumturie, sidomos kur shë4rohen pacientët  e prekur me COVID-19

Një video e postuar në rrjetet sociale tregon entuziazmin e dy mjekeve suedeze që kanë përcjellë pacientin e fundit të shëruar nga covid-19 nga spitali.

Kategori të tjera