Historia e Fotografisë Shqiptare në 150 vite, studiuesi: Nga shkrepjet e para tek imazhet e dy Luftërave Botërore dhe fotot e diktatorëve

2 Korrik, 18:23

Studiuesi Ermir Hoxha boton studimin akademik Historia e Fotografisë shqiptare. Nga shkrepjet e italianit Pietro Marubi deri në vitet 2000, 150 vite të ilustruara, kush ishin fotografët që shënuan historinë e fotografisë dhe studiot e para. Dy luftërat e dokumentuara në imazh, dhe fotografia si mjet propagande në komunizëm, Hoxha rrëfen edhe si ndryshoi fotografia pas rrëzimit të diktaturës

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha