Historia TRONDITËSE e qytetarit që ka LËNË në kazino 400 milion lekë: KUMARI si droga të lë pa ….

11 Shtator, 10:12

A jeni dakord me vendimin për të rihapur kazinotë? Kjo ishte tema dhe diskutimi i ditës së sotme në emisionin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv. Pjesë e programit u bë një qytetar nga Korça që tregoi edhe historinë e tij tronditëse me kumarin dhe kazinotë. Ai tha se ka lënë në kazino gati 400 milion lekë. Të gjitha paratë e fituara si emigrant dhe e cilësoi kumarin një ves si droga. Ndiqeni mendimin e tij.

Programe të tjera

Shiko të gjitha