I buzëqeshur dhe me duar në xhepa, Dvorani mbërrin në Prokurorinë e Tiranës

11 Dhjetor 2019, 10:19

Kreu i KED Ardian Dvorani është paraqitur në Prokurinë e Tiranës ku do të merret në pyetje lidhur me padinë që kreu i shtetit ka ngritur ndaj tij. Me një buzëqeshje nga kamerat dhe me duart në xhepa, Dvorani është futur në Prokurori në orën 10:00 të paradites së sotme.

Kategori të tjera