“I hiqnim Ndreut vizë dhe dilte ai tjetri” Komisioneri tregon hapur manipulimet: Nuk votoj pa marrë lekë

24 Tetor, 10:05

Në programin e mëngjesit “ Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv një zotëri që kishte qënë edhe komisioner i administrimit të zgjedhjeve tregoi se si edhe ai ka manipuluar votat. “I hiqnim vizën Ndre Legisit dhe ia jepnim atij tjetrit” ka thënë telefonuesi duke pranuar më pas edhe hapur se ai nuk voton pa marrë lekë.

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha