I moshuari propozim qeverisë: Ne të ngujuar ,të tjerët luajnë futboll lulishteve

10 Prill, 10:40

“ Ne pensionistët jemi të ngujuar brenda dhe jemi si në paraburgim ndërsa të tjerët luajnë futboll nepër lulishtet e Tiranës” . Ky është shqetësimi që ngre një i moshuar në emisionin “Shtypi i Ditës dhe Ju” të moderatorit Andi Kapxhiu. Ai ka një propozim edhe për qeverinë:”  Duhet që edhe pensionistët të kenë një fashë orari që të dalin prej 3 orëshe me maska e doreza” mbyll komunikimin i moshuari.

 

Kategori të tjera