I zuri koronavirusi jashtë vendit! Rama: Me Metën po bëjmë planin si të rikthejmë shqiptarët në atdhe

26 Mars, 20:56

Kryeministri Edi Rama njoftoi se në bashkëpunim edhe me Presidentin Ilir Meta po përgatitet rikthimi në atdhe i të gjithë shqiptarëve që kjo situatë lufte i ka gjetur jashtë. "Kemi marrë shqetësime të mëdha nga bashkëqytetarë, fëmijët tanë që ndodhen jashtë vendit dhe i ka zënë lufta matanë kufirit.

Kategori të tjera