Igjeum: Termeti me intensitet mbi 7.5 balle, me i forte ne 20-30 vitet e fundit

21 Shtator 2019, 18:55

Info e fundit nga Igjeum: Termeti me magnitude 5.8 Rihter dhe intensitet mbi 7.5 balle, 30 km ne veri te Durresit...ne bregdet afer kepit rodonit...termeti me i forte ne 20-30 vitet e fundit

  •  

Kategori të tjera