Incident në përurimin e shtëpisë së Fishtës, policia shoqëron ish-deputetin Eduart Ndocaj

23 Tetor, 10:54

Një incident ka ndodhur në përurimin e shtëpisë së Fishtës, kësisoj forcat e policisë shoqërojne ish deputetin Eduart Ndocaj.

Ai ka shkuar i paftuar në një  aktivitet ku do jete dhe kryeministri Edi Rama.

r.k./Shqiptarja.com

Kategori të tjera