Invalidit nga Vlora nuk i shkon ambulanca S’ka kush më bën gjilpërën, nuk kanë leje

5 Prill, 12:56

Në puntatën e sotme të emisionit “Shtypi i ditës dhe ju” me moderator Besard jacaj, u disktutua në lidhje me ndihma që bashkitë u kanë dhënë qytetarëve për të përballuar emergjencën e koronavirusit. Një qytetar nga Vlora ka denoncuar se ambulanca nuk i shkon edhe pse ka nevojë për të bërë gjilpërë, me arsyetimin se nuk kanë leje të lëvizin.

Kategori të tjera