Ironia e qytetarit: Më mirë mos ketë shtet, shqiptarët t’i zgjidhin problemet me kobure

10 Gusht, 14:21

Fajin e ka shteti, ishte mendimi i një prej qytetarëve në emisionin e mëngjesit “Shtypi i ditës dhe Ju” duke u ndalur tek moszbatimi i ligjeve. Duke bërë ironi me ndërhyrjet e të njohurve në politikë dhe nëpër parti ai tha se shqiptarët i zgjidhin vetë hallet e problemeve me armë pasi shikojnë se nuk ka kush ua zgjidh.

Programe të tjera

Shiko të gjitha