Ironia e shkodranit: Spiuni në komunizëm kushtonte më pak se gjeli i detit dhe një këshillë

2 Janar, 10:24

Në takimin e parë për vitin 2021 me emisionin “ Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv një telefonues nga Shkodra edhe me ironi tha se një spiun në kohën e komunizmit kushtonte më pak se një gjel deti. Zotëria më pas kishte edhe një këshillë për gjithë popullin përpara zgjedhjeve të 25 prillit.

Programe të tjera

Shiko të gjitha