Italia dhuron skaf për Parkun Detar Karaburun-Sazan, ambasadori Bucci: Mbështesim mbrojtjen e trashëgimisë mjedisore

29 Maj, 20:12

Skafi do të patrullojë në parkun detar për të mbrojtur florën dhe faunën si dhe do të përdoret për aktivitete shkencore dhe kërkimore. Me një kapacitet shpejtësie prej 53 milje në orë dhe mundësi për të mbajtur dy barrela, mjeti lundrues mund te ndihmojë dhe në ofrimin e shpejtë dhe të efektshëm te ndihmës së parë mjekësore.

Kategori të tjera